Treceți la conținutul principal

Invitatie nunta tema "Alice in Tara Minunilor"

Incepem saptamana cu povestea frumoasa... cea a palarierului Claudiu si a dragutei Alexandra, ei fiind Claxandra iar tema nuntii lor a fost aleasa ca fiind mult indragita Alice in Tara Minunilor.
Pentru ca in mare parte pachetele pentru papetaria personalizata a evenimentelor incep cu invitatia, astazi va prezentam rezultatul obtinut in urma colaborarii noastre, urmand ca in viitorul apropiat sa va aratam si restul materialelor.
Incepand deja sa ofere invitatiile prietenilor si familiilor am inteles ca au fost primite cu mare entuziasm si interes, starnind curiozitatea tuturor fata de detaliile si surprizele ce vor fi puse la punct de cei doi miri pentru ziua nuntii.
Tema aleasa ne-a permis sa ne jucam cu forma invitatiei pastrand o linie copilareasca dar cu o eleganta aparte oferita de detaliile panglicii satinate aurii si de cromatica acesteia in combinatie cu cea a designului si a celor doua carduri atasate. Astfel am conturat invitatia ca fiind palaria palarierului Claudiu iar textul a fost creat de Alexandra impreuna cu prietena L.D.Pentru ca textul a fost extraordinar de creativ ne-a parut rau sa eliminam foarte mult din povestea creata asa ca am structurat conceptul invitatiei astfel:
- prima parte a fost cea cu numele mirilor si panglica;
- a doua parte a fost introducerea in poveste, fiind conturat grafic dialogul dintre iepuras si pisica;
- a treia parte fiind cea care ofera informatiile despre eveniment invitatilor;
- si doua carduri "carti de joc" atasate in partea din fata a invitatiei palarie: un card fiind rsvp-ul iar cel de-al doilea fiind cu harta locatiei petrecerii si indicatiile pentru a ghida invitatii.
Comentarii