25 iunie 2012

Sa punem de o tura

Marti fratelo ne intreaba: "Mergeti in weekend la munte? Vrem sa facem un traseu mai lejer, fara cordeline si parapeti escaladati... deci e bun si pentru voi. :)) Dar trebuie sa va luati bocanci!". Zic: "Da, ne bagam!" 
Dupa doua zile de cautat, documentat si in sfarsit de cumparat accesorii si bocanci (alegem impermeabili ca poate ne va prinde ploaia vreodata), ajungem la Busteni ne cazam, ne echipam si plecam.

La numai 10 minute dupa ce am plecat incep sa se auda tunete, se vad fulgere si pana ajungem la Caminul Alpin deja turna cu galeata. Mai stam putin ca poate trece dar este vizibil mai rau si hotaram sa ne intoarcem.
Pe strada canalizarea nu facea fata si tisnea apa ca dintr-o fantana arteziana. Pana la cabana reusim sa ne udam atat de rau incat am scos din bocanci apa cat sa tin in viata o planta (clar nu cactus) timp de un an de zile. Buna alegerea bocancilor cu impermeabilitate dar nu stiu la ce foloseste atunci cand trece apa de glezna. :))

Asa ca tura de mers pe munte s-a concretizat intr-un somn de dupa amiaza si stat cu ochii pe geam si admirat privelistea impresionanta!
Si iata un spectacol fascinant surprins in 38 de cadre:


Peste doua saptamani sigur punem de o noua tura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...