Treceți la conținutul principal

Memento

Unde punem mesajele importante pentru a ne aminti ce trebuie sa facem?
Eu cred ca cel mai bun loc este holul de la intrarea in casa... inainte sa iesi pe usa sigur vei remarca si mesajul.
Un post-it este mic si in plus poate sa se dezlipeasca si sa cada asa ca eu am facut o mini tabla de scris ce are o suprafata cam cat 10 post-ituri. Sigur nu vom mai putea spune ca am uitat... :)





Cand mi-am facut suportul pentru cercei am folosit doar rama unui tablou iar partea din spate a acestuia mi-a fost de mare folos acum pentru a face aceasta tabla de scris. Am cumparat o vopsea speciala care poate fi aplicata pe orice suprafata si apoi poti scrie cu creta.



Astazi nepotica mea Andreea implineste doi ani iar pe tablita de scris este un mesaj pentru sotul meu. Sunt curioasa daca tablita isi dovedeste utilitatea.



Hi hi hi... si primele mesaje.



Poate ati remarcat pasarile de fetru in cusca... Mda, pisicuta mea Tuxie ca orice felina "feroce" cand vede pasarele le zmotoceste asa ca m-am gandit sa le protejez mai bine pe viitor. :)

Comentarii

  1. sunt curioasa unde ai gasit vopsea din asta? la un "craft store" oarecare? nu de alta, dar imi inchipuiam ca nu se gaseste la noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initial am vrut sa iau la rand magazinele si sa intreb in Bricostore, Dedeman, Praktiker toate care au departament de vopseluri. Primul in care am ajuns a fost Leroy Merlin, am avut noroc si aici am si gasit! Yayyyy!!!
      Este adevarat ca aveau doar o singura marca... dar am cumparat si nu am mai pierdut timpul sa caut in alta parte.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu