Treceți la conținutul principal

Wrap: Self promo

Primul ambalaj 100 % pictat l-am facut cand am participat la Swap-ul de vara organizat de Revista Atelierul. A trebuit sa fac un cadou surpriza pentru o persoana pe care nu o cunosc, dar am aflat ca ii plac pisicile si movul.


M-am pus pe treaba si am creat o pisicuta mov si cum pisicutele prefera florile am facut un ambalaj pictat manual pe care l-am potrivit cromatic cu continutul acestuia.


Trebuia sa includ si o felicitare cu orasul in care locuiesc, numai ca eu am preferat sa fac un design pentru un card cu o reteta dulce. Astfel partenera mea de swap a primit numai produse handmade. Reteta trimisa este foarte usor de facut si o gasiti aici.



Si pentru ca am inceput sa indragesc acest gen de prezentare a propriilor creatii, voi incerca pe viitor sa pregatesc ambalaje pictate tematic in functie de comanda.

Iata mai jos o tema muzicala. Si pentru ca uneori cand ascultam muzica avem senzatia ca zburam, partitura mea pluteste printre norisori pufosi.



Va doresc o zi de miercuri foarte creativa!


Comentarii

  1. Foarte frumoase! Ideea cu reteta e...delicioasa!:)Cred ca cel mai dragut lucru este faptul ca pui cate putin din timpul si din imaginatia ta in fiecare pachetel...
    Cu siguranta destinatarul se simte de fiecare data foarte special!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Sabina! Eu sunt o persoana foarte atenta la detalii asa ca fiecare pachetel inseamna mult pentru mine, sper ca si pentru cel care il primeste. :)

      Ștergere
  2. frumos tare! si mie imi place sa impachetez frumos coletele iar zilele astea m-am gandit la o impachetare in acelasi mod dar din material. Inca nu am pus in practica, sa vad ce va iesi :)
    Ideea ta cu pictatul e foarte buna si asta pentru ca ieri ma uitam la acuarele si mi se facuse dor, asa am motiv la 25 de ani sa pictez/desenez :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra sustin mult ideea sa faci personalizarea coletelor, pe langa pasiune sunt convinsa ca vei adauga si putina dragoste. :)

      Nu trebuie sa gasim motive sa facem ceea ce ne place.
      Putem picta la orice varsta! Spre exemplu eu nu am mai pictat din liceu sau facultate, iar acum 3 ani sotul meu mi-a facut o super surpriza: pe un deal mi-a asezat un sevalet, o panza si niste acuarele. A fost senzational sentimentul!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu