Treceți la conținutul principal

Swap Revista Atelierul

Cred ca deja v-am spus ca in decembrie m-am inscris la Swap-ul de Craciun organizat de Revista Atelierul. Le multumesc pentru initiativa. Ce este acest swap?... un schimb de cadouri intre parteneri inscrisi si alesi aleatoriu. 
De data aceasta coincidenta si-a facut prezenta, pentru partenera mea careia trebuia sa ii fac un cadou am fost chiar eu partenera ei. Eh, ce ziceti, destinul a vrut sa fie asa si sigur cineva acolo sus ma iubeste pentru ca am primit super cadouri. Erika de la Jasmin Blanc Boutique face niste lucruri atat de delicate, frumoase si cu bun gust iar atelierul ei este plin de minunatii.
Haideti sa va arat ce am primit eu:


Nu sunt consumatoare de ciocolata in schimb iubesc caramelul, iar Erika a reusit sa imi deschida apetitul si mi-a trimis o ciocolata cu crema caramel super buna, de ambalaj ce sa mai zic... pisiceala maxima si inca nu ati vazut totul. :))




Un set de decoratiuni super delicate care se potrivesc foarte bine in decorul bradutului meu alb.




Si piesa de rezistenta care merita toata aprecierea mea si pot spune ca o ador, o ador la nebunie... da, o ador pe Erika, normal ca de ea vorbesc, pentru ca este foarte talentata si mi-a facut o Tuxie micuta cu toate detaliile puse la punct. De cand am deschis cadoul admir fiecare liniuta si puncticel pe care le-a pictat pe pandantiv iar mini Tuxie cu siguranta va iesi in oras in seara aceasta.
Nu numai eu o plac pe Tuxie, dar si Tuxie o place pe Tuxie!!!






Cadru larg... imagine de ansamblu, eu cantand: I aaaam happy... so, so soooo happyyy...la la laaaa!!!

Iar mai jos vedeti ce i-am pregatit eu.


 

Comentarii

  1. fotogenica rau tuxie, zau :). si da...noroc ai avut cu Erika, i love her& the shop too.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luky me!
      Si prin cate peripetii am trecut cu coletul... ca am fost tolomaca si am dat adresa gresita, dar e bine cand totul se termina cu mini Tuxie la mine la gat. :)))

      Ștergere
  2. ce bine v-ati potrivit, mari ambalatoare amandoua :) mini me-ul lui Tuxie e adorabil!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super-mega-duper cute mini Tuxie ca si Tuxie the cat! :)
    Foarte frumoase toate cadourile, iar ambalajele..un deliciu!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu