Treceți la conținutul principal

Swap de primavara

Revista Atelierul a organizat un nou swap, de data aceasta este un schimb de primavara, si bineinteles ca nu am rezistat sa nu ma inscriu si eu. Noutatea este ca partenerele au fost alese sa faca echipa adica eu am fost selectata sa pregatesc un cadou pentru Andreea de la Zubiju, iar ea mi-a pregatit mie un cadou. Si iata ce cadou minunat si primavaratic am primit!
Ador parfumul de liliac iar culorile si detaliile accesoriilor realizate de Andreea sunt de vis. Astazi le port si simt ca este primavara... si la propriu si la figurat. Adorabile, nu?
Sunt atat de bine realizate, iar detaliile sunt extraordinare, pana si Tuxie a fost indusa in eroare si a mirosit inelul, a crezut ca sunt flori reale.
Apoi a furat 5 minute de somnic pe burtica mea si cred ca a visat ca este inconjurata de liliac inflorit si parfumat. :)






Comentarii

  1. Fooooaartee dragut cdoul primit, si Tuxie cum sta ea pitia in poalele tale, cat de cute :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul arată minunat!!! Florile par atât de reale... rochia ta primăvăratică....adorabila Tuxie...fotografiile tale. I love it!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de dragut doarme Tuxie...Iar bijuteriile pe care le-ai primit sunt absolut superbe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât de delicat arată floricelele şi ce detaliat sunt realizate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faine sunt pozele! Minunate lucrusoarele pe care le-ai primit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim frumos! Tuxie si Andreea sunt vedetele in acest articol. Andreea pentru talentul ei iar Tuxie ca stie ca aprecieze frumosul. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu