6 ianuarie 2014

Cadouri si surprize minunate

Mos Craciun a avut multi mesageri in anul 2013 si vreau sa le multumesc tare mult pentru surprizele minunate pe care mi le-au oferit. Sa prezint mesagerii in ordine alfabetica:
- Andreea, ma bucur ca ai fotografiat scrisoarea inante sa plece de la tine, astfel am putut admina detaliile frumos pictate, si chiar imi pare rau ca Tuxie s-a ratacit, dar surpriza si gestul conteaza cel mai mult. Iti multumesc!- Elena, iti multumesc pentru cutie (se potriveste fantastic cu noua identitate vixy.ro ) si pentru toate lucrusoarele dragute din interior. Banda adeziva cu sclipici argintiu a venit la fix pentru a decora lumanarile in ton cu cromatica aleasa de mine pentru bradul de Craciun.


Blanoasa are mare grija sa nu se atinga nimeni de cutie. :)


- Lacramioara, multumesc frumos pentru cadouri iar clopotelul lucrat manual prin metoda quilling a contribuit la decorarea bradutului meu... cromatic, s-a potrivit perfect.


- Tuxie, iti multumesc si tie pentru ca nu imi amintesc vreo zi in care sa nu-mi faci surprize haioase ce ma fac sa zambesc de fiecare data.Un comentariu:

  1. Oh ce frumos! A treia oară e cu noroc Vixy! Sunt sigură! Tuxie e doar o năzdrăvană mică și face figuri :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...