23 februarie 2015

Te iubesc

Pentru ca se apropie 24 februarie (ziua cand in Romania se sarbatoreste Dragobetele), vin in intampinarea celor ce doresc sa creeze si sa personalizeze o felicitare speciala.

Eu imi amintesc de aceasta sarbatoare de cand eram mica iar bunica imi povestea de traditia zonei... satul fiind inconjurat de dealuri, baietii si fetele primeniti în haine de sarbatoare se strangeau pe cate un deal, si faceau un foc mare iar apoi baietii incepeau sa strige "Heeeiii... Ai auzit mai?... Baiatul lui cutare vrea sa ia pe fata lu'cutare...". Era un fel de declaratie a dragostei tinerilor iar anuntul logodnei celor doi era facut public.

Dar, revenind la declaratiile din ziua de astazi si la felicitarea noastra 3D care este realizata manual si contine un mesaj cu cel mai frumos sentiment pe care il putem exprima jumatatii noastre: te iubesc!
La interior puteti asterne cele mai dulci, calde si frumoase cuvinte de iubire pe care doriti sa le impartasiti sufletului pereche.

felicitare Dragobete, felicitare handmade, template gratuit felicitare, inima, vixy.ro, felicitare mesaj te iubesc, te iubesc


Materiale necesare:
- imprimanta (ce tipareste alb-negru) pentru a tipari templatul ce poate fi descarcat gratuit de aici;
- foarfeca;
- hartie colorata rosie si neagra;
- creion;
- lipici;
- bat de lemn/ scobitoare/ betisor de frigarui.


Tipariti template-ul si decupati conform liniei punctate.


Pe hartia rosie desenati o inima apoi decupati pe conturul acesteia.Din hartia neagra vom decupa elementele necesare pentru realizarea sagetii.


Rupeti betisorul de lemn astfel incat sa fie mai mic decat latimea felicitarii.


Asamblati si lipiti inima si elementele sagetii.Inima strapunsa de sageata este gata pentru a fi lipita pe felicitare.


Ultimul pas este sa scrieti in interiorul felicitarii ceea ce doriti sa transmiteti persoanei iubite.

felicitare Dragobete, felicitare handmade, template gratuit felicitare, inima, vixy.ro, felicitare mesaj te iubesc, te iubesc

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...