20 iulie 2015

Design pentru bebelus

Cand intra in viata ta o minune de omulet vin la pachet si multe informatii pe care trebuie sa le asimilezi, apoi lucruri pe care trebuie sa le faci zi de zi... luna de luna...
Sunt schimbari frumoase pe care vei dori sa le pastrezi vii pentru mult timp, de aceea am creat un calendar special pentru a fi pastrat ca amintire si este util pentru a nu uita ca bebelusul tau sa primeasca vitamina D in fiecare zi. Eu dupa ce l-am tiparit pe format A3 l-am lipit pe perete cu banda adeziva decorata (gasiti aici). L-am pozitionat langa masa de infasat fiindu-mi accesibil sa incercuiesc cu pixul fiecare zi, uneori mai adaug si notite aditionale.
Un al doilea fisier practic este un tabel in care notez greutatea si inaltimea micutului. Pentru ca nu este necesar sa notez in el zi de zi, dupa ce l-am tiparit tot pe format A3 l-am agatat pe usa camerei.
Ambele fisiere pot fi descarcate gratuit, calendarul de aici iar tabelul de aici. Dupa ce le tipariti, notati cu ajutorul unui marker numele copilului.

2 comentarii:

 1. Sunt minunate aceste articole, am folosit cu mare drag calendarul si tabelul. :) Ne impartasesti te rog si versiunea 2016?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna!

   Multumesc frumos pentru aprecieri si ma bucur ca au fost utile cele doua fisiere. Variantele pentru anul 2016 pot fi descarcate de aici: http://vixyblu.blogspot.ro/2016/01/design-pentru-bebelus-2016.html

   Un an nou minunat!

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...