23 iunie 2016

Nunta tematica - Anii '20

Ne bucuram tare mult cand intalnim oameni frumosi, creativi si deschisi catre nou, catre creatii personalizate. Acest eveniment a fost realizat in colaborare cu Raluca si Roxana, echipa Black Tie Events si totul a fost extraordinar, de la comunicare si logistica pana la ultimul detaliu pus la punct iar rezultatul se poate observa in fotografiile urmatoare.

Cred ca una dintre cele mai elegante combinatii cromatice este auriu cu negru iar acet proiect a avut parte de foarte mult auriu pentru care am folosit carton special auriu iar tiparul a fost realizat cu negru, totul fiind acompaniat suav de decupaje delicate. Partea noastra a fost aceea de a realiza papetaria evenimentului ce a inclus place carduri decupate pe contur, numere de masa, mai exact nume, meniuri si carduri informationale, litere gigant si panou opis invitati.Sa presupunem ca nu ai fi stiut ce tema avea evenimentul, iar la intrare ai fi gasit un loc special pentru fotografii cu o parte din accesorii expuse precum in fotografia de mai jos... te-ai fi transpus imediat in perioada nilor '20, nu-i asa?
 

Pentru copii cardurile cu nume au fost accesorizate cu cate o albinuta zambitoare.Le multumim tare mult mirilor Cristina si Vlad pentru ca ne-au permis sa facem parte din ziua lor speciala si speram ca pe voi o sa va inspira aceasta nunta cu tema "Anii '20".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...