Treceți la conținutul principal

Tema botez: pictura

Vorbeam zilele acestea cu cineva despre invitatia "paletar pentru pictura" prezentata aici, si mi-am dat seama ca nu am prezentat pe blog nimic din ce am pregatit pentru acest eveniment. Deci, tema pictura iar cromatica predominanta a fost albastru si galben.

Papetaria evenimentului a avut cel mai mare aport in schimbarea aspectului meselor si al decorului candy barului, asa ca, a fost gandita ca fiecare detaliu sa fie bine pus la punct.
Totul a pornit de la invitatia in forma de paletar iar pentru meniu am pastrat acelasi format, informatiile fiind tiparite la interior.




Aranjamentele florale au fost formate din hortensii albastre si mini trandafiri galbeni, pastrand cromatica intregului eveniment. In loc de vaze au fost cutii de conserve reciclate de la alimente, pentru care am facut designul astfel incat sa para cutii de vopsea.


Fiecare invitat a primit accesorii pentru fotografii. Doamnele au primit cercei sau brosa in forma de paletar iar domnii au primit pentru a avea o amintire de la micul crestinat, un breloc in forma de paletar pentru pictura. Toate au fost realizate si pictate manual.



Fiecare farfurie a avut sub ea o hartie personalizata cu decupaj pe contur iar paharele au avut cate un suport in forma de pata de vopsea, decupate din carton colorat in masa.


Lumanarea a pastrat linia aranjamentelor meselor, avand o cutie de conserva mica, adaptata ca fiind plina cu vopsea tip hortensiice au fost asezonate cu pensule si un paletar mic precum accesoriile primite de invitati drept marturii.




Borcanul cu amintiri a fost pus la dispozitie tuturor invitatilor ce au avut placerea sa scrie urari pentru micut, pe "pete de vopsea" decupate din carton.




Accentul a fost pus pe copiii prezenti la eveniment, carora le-am pregatit multe surprize si cu siguranta nu au avut timp sa se plictiseasca.
Un eveniment cu tema pictura este evident ca a avut activitati ce presupune pictura, iar micutii invitati au primit cate o panza. sort si boneta de pictor realizate si pictate manual, personalizate cu initiala fiecaruia. Au primit si cate un set de culori pentru zona de desenat iar animatorul a avut pregatite jocuri interesante si baloane modelate.






Chiar si cei mari, de fapt toti invitatii, au fost atrasi sa picteze pe o panza ce urma a fi pastrata ca amintire.


Am lasat la finalul articolului sa va prezint partea cea mai dulce: candy barul! Acesta a avut etichete, invelitori pentru cupcake, stegulete si multe accesorii realizate in tema si cromatica albastru-galben.
Piesa de rezistenta a fost figurina tortului ce nu era comestibila, tocmai pentru a fi pastrata multi, multi ani.
Biscuitii panza pictata (canvas) s-au imprietenit rapid cu cate un sevalet, realizat manual din bete de inghetata.











Figurina trotului si tabloul de familie au fost realizate cu multa rabdare si maiestrie de minunata Nicoleta de la nicomade.me, dulciurile si torul au fost realizate de talentata Ana de la Prajiturele iar aceste momente de neuitat au fost surprinse de ochiul profesionist al fotografului Andrei Ivan.

Comentarii