Treceți la conținutul principal

BROȘURA: Glob senzorial Pământ - Apă

Geografia este o parte interesantă și distractivă în educația Montessori.

Ea presupune recunoașterea caracteristicilor planetei noastre, cum ar fi pământul și apa, și avansează până la studierea țărilor individuale și a limbajului topografic specific.

La început, înțelegerea conceptului pământului ca un glob poate fi dificil pentru un copil, dar acest glob senzorial pune bazele explorării mai târziu.

"Aceasta este lumea noastră. 

Lumea noastră este formată din pământ și apă."

Globul senzorial Pământ - Apă este prezentat după ce copilul a fost familiarizat cu noțiunile celor 3 elemente: aer, apă, pământ așa cum puteți vedea în articolul dedicat introducerii în geografie, detaliat aici.

Am creat broșura Glob senzorial Pământ - Apă dedicată acestei activități în care am inclus pașii pentru realizarea materialului necesar, adică a globului senzorial. Costul de producție fiind foarte mic și la îndemana oricui.

Bineînțeles partea cea mai importantă după realizarea globului este cea în care veți ști cum să prezentați materialul copilului, iar fișierul pdf include fiecare pas în parte, atât în imagini cât și text descriptiv.







Mai exact, în broșură vei descoperi: 
  • ce este globul senzorial,
  • tutorialul realizarii globului senzorial prezentat vizual pas cu pas,
  • obiectivele și puntele de interes,
  • informații despre Pământ,
  • cum faci prezentarea copilului pentru materialul creat.





___________________________
Vreau să mulțumesc tuturor care m-au susținut și care vor alege să mă susțină prin achiziția produselor digitale de pe site-ul meu vixy.ro.

Prin achiziționarea acestor produse și nedistribuirea lor mă veți sprijini să pot dezvolta alte produse care sper să poată să vă ajute și să vă faciliteze efortul depus în clădirea unei educații concentrată pe interesele copiilor și principiile educației Montessori.

Pentru achiziționarea fișierelor electronice:
- mergeți pe pagina vixy.ro în secțiunea dedicată produselor digitale;
- adăugați broșurile dorite în coșul de cumpărături și finalizați comanda;
- după ce plata a fost confirmată veți avea acces pentru a descărca broșurile comandate.

NOTĂ:
Vă rog să NU ditribuiți aceste fișiere în niciun fel, deoarece distribuirea proprietății creative nu este corectă față de autor și nici legală.
Oricând aș fi extrem de încântată să văd fotografii cu aceste materiale folosite de către cei mici (scopul principal pentru care m-am hotărât să încep proiectul), nu ezitați să le etichetați pentru a le putea identifica usor.

Vă mulțumesc din suflet pentru suport și interes și aștept cu nerăbdare vești . :)

Mult succes!


Comentarii