Treceți la conținutul principal

PETRECERE: Peter Pan

Aventuri de neuitat cu mult suspans și peripeții, cu prietenie și praf de zâne. Peter Pan este o poveste ce a prins viață prin petrecerea personalizată de care Alexa a avut parte la aniversarea de 7 ani.



Tare drag mi-a fost să îmi reamintesc detaliile acestei povești și să creez designul pentru materiale necesare decorului cât și al candy barului, pentru cutiilor de popcorn, al brioșelor sau al dulciurilor.

De curând am schimbat structura site-ului vixy.ro și am creat pachete pentru petreceri personalizate potrivite pentru 4 persoane sau 8 persoane ce conțin toate aceste materiale personalizate și pot fi accesibile simplu și rapid pentru petreceri memorabile organizate în familie, în cadru restrâns, ținând cont de condițiile actuale de siguranță.




Zona piraților a fost îmbogățită cu o comoară plină cu bani și bijuterii, cu sucul preferat de aceștia și simbolul specific, craniul decupat din carton ce are o parte neagră iar cealaltă albă.

Îmi amintesc cât de amuzante sunt numele piraților în cartea pe care noi o avem, o ediție din 1987 bogat ilustrată de inconfundabila Livia Rusz iar textul original scris de J.M. Barrie a fost adaptat de Ovidiu Constantinescu și Andrei Bantaș. 

Iată câteva de care puștiul s-a amuzat teribil: Pârjol, Scăfârlie, Cârlig, John Tirbușon și Tom Găliganul.

Clar m-au inspirat să creez etichete pentru "ghiulele dulci".




Sticlele cu limonadă, cutiuțele pentru biscuiți, coifurile, paiele pentru suc au primit haine noi, cu design grafic adaptat și inspirat din poveste.
Emblematic pentru Peter Pan  este pălăria verde cu pana roșie, elemente ce se regăsesc în grafica acestor materiale.

Să nu uităm de mesajele și replicile memorabile din poveste, acestea au fost frumos presărate în decorul candy barului dar și în aranjamentul floral al mesei pentru copii.






Tic-tac, tic-tac auziți crocodilul cum se apropie?



De asemenea, "poțiunea magică pentru zburat și visat", un text ce se regăsește pe etichetele paielor pentru băuturi și de minunatul praf de zâne.





Sper că vă place această temă la fel de mult cum ne place nouă povestea lui Peter Pan.

Comentarii