Inca din 2010

In 2010 Vixyblu a prins viata

Crezi ca este posibil sa te trezesti intr-o dimineata cu convingerea ca poti face ceva creativ, ca manutele tale dibace sunt capabile sa manevreze materiale, sa decupeze, sa asambleze si sa coase, sa lipeasca si sa combine culori, sa scoata la iveala ceva ce mocneste de mult timp in capsorul tau?

Ei bine pot sa spun cu convingere ca DA!

Nesiguranta si incertitudinea te pot face sa nu ai curajul sa incerci. Dar, vei fi surprins de ce esti capabil sa faci atunci cand incepi sa iti doresti cu adevarat.
Foarte important este ca si cei din jurul tau sa creada in tine, sa te sustina iar atunci cand nesiguranta isi poate face simtita aparitia, sa iti reaminteasca visul de la care ai pornit.

Da, visul acela minunat care te-a facut sa te trezesti intr-o dimineata cu sperante mari cat casa, ca micile tale creatii vor fi placute si purtate cu drag.
Visul acela care iti alimenteaza si iti mentine motorasul la turatie maxima, iar rotitele imaginatiei sunt in continua miscare.

Eu am reusit sa il transform in realitate, sa ma bucur la maxim de ceea ce fac si sa ofer cate un strop din aceasta bucurie alaturi de fiecare creatie a mea.

Cu sprijinul vostru, intr-o zi de decembrie din 2013 Vixyblu a avut parte de un rebranding fel de prietenos ca si pana acum doar ca se va prezenta simplu:
Vixy.ro

Va multumesc pentru vizita si va invit sa descoperiti creatiile prezentate in magazinul nostru.

Vixy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...