Treceți la conținutul principal

Invitatie la botez

Astazi va prezint invitatia botezului lui Vladimir. Parintii lui au dorit ca aceasta invitatie sa fie formulata astfel incat surioara mai mare a lui Vladimir sa faca minunatul anunt. Cea mai frumoasa dorinta a Antoniei, aceea de a se plimba cu bicicleta impreuna cu fratiorul ei atunci cand acesta va creste mai mare, a fost si inspiratia mea pentru designul invitatiei.
Iar cutiuta pentru DVD-ul cu fotografii a fost personalizata in acelasi stil, astfel am creat un pachet unitar.






Comentarii

  1. Super calitate. Ai imprimanta foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte drăguţă invitaţia şi imediat va creşte voinicul suficient de mare pentru o tură cu bicicleta

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos! mereu ma faci sa vreau sa las deoparte ceea ce fac pe moment si sa-mi mesteresc si eu ceva dragut! ai o imaginatie bogata...si mereu ma inspiri...acum sa vad daca reusesc sa termin ceva pentru nepotelul meu...e ziua lui maine...unde au zburat 2 ani??? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc! Nici eu nu stiu cum trece timpul, si daca nu ar fi copiii nu am realiza cat de repede trece. Cresc precum voinicii din povesti! :)

    Apropo de subiect mi-am amintit o replica dintr-un film pe care l-am vazut acum cateva zile: "Parca ieri am implinit 40 de ani, am clipit si m-am trezit la 90!" :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) circula si o poza pe internet cu fiica lui Eminem la 16 ani..parca ieri era in scutece :)))) si langa scrie "man,I feel old!!!"

      Ștergere

Trimiteți un comentariu