Treceți la conținutul principal

Iubesc zapada

Imi place foarte mult zapada, atunci cand este pufoasa, curata si nu tine mai mult de o luna. Pentru ca sunt nascuta primavara ador acest anotimp, dar in urma cu cativa ani am inceput sa apreciez mai mult spectacolul pe care ni-l poate oferi o iarna alba. 
Sambata aceasta am avut ocazia sa ma bucur de o ninsoare ca in povesti... chiar daca toate planurile mele au fost schimbate complet, am inceput sa topai prin casa si am stat minute bune (impreuna cu Tuxie) la geam si am urmarit cum cad fulgii de nea mari si pufosi.



 

 



  
 

Comentarii

  1. Foarte frumos ai surprins peisajul de iarna

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase fotografii! Mi-e dor de iarna ca-n povesti. La mine in Belgia abia acum a nins putin mai mult, cat sa se depuna...insa belgienii uriciosii, sunt maniaci, speriati ca de bombe de 1 centimetru de zapada si bineinteles ca o curata imediat! Oh dear Vixy....am ajuns sa abia astept miercurea!!! ca sa vad ce lucrusoare frumoase ne mai prezinti :) Imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult Andreia!
    Multumesc mult Andreea!

    In oras deja nu mai este zapada, totul pare asa trist si murdar... dar trebuie sa zambim pentru ca ne putem bucura in fiecare zi de lucruri simple, nu?
    O briosa... o pisicuta torcacioasa... o fotografie cu peisaje inzapezite. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu