Treceți la conținutul principal

Cadou de la mine

V-am aratat ce set frumos am primit de la Andreea la swapul de primavara organizat de Revista Atelierul, dar vreau sa va arat si ce i-am oferit eu ei. Am pornit de la descrierea Andreei ca ii plac culorile: verde si rosul si ca ar dori sa primeasca ceva din materiale diferite de fimo. Era evident ca ea fiind o maestra in modelajul acestui material nici macar sa nu imi treaca prin cap sa incerc sa realizez ceva din fimo. Perfect, nici nu stiu sa modelez fimo! :)

Am inceput cu o coronita cu morcovi si un iepuras pufos din fetru.



Am continuat tot cu fetru si am facut un clips primavaratic pentru par.


Apoi am "furat" cateva imagini cu accesoriile realizate de ea plus logo-ul Zubiju si i-am creat un set de carduri de multumire pentru clientele ei. Am dorit sa fie un design simplu, curat si cu un detaliu specific identitatii Zubiju si anume, un decupaj cu pasarea din logo.


Si bineinteles nu am uitat sa pun si niste morcovi plini cu ceva dulce.


Iar eu ieri am avut parte si de episodul doi din seria liliacul parfumat: o pereche de cercei foarte frumosi care vin in completarea acestui set.




 
 

Comentarii

  1. Superb cadoul, imi plac enorm cardurile de multumire! Lucrurile care ies din mainile tale sunt fantastice! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Roxana! Ah, felicitari pentru 365... oooh de cativa ani visez sa incep si eu, dar nu imi fac suficient curaj. :))

      Ștergere
    2. Nu e un proiect tocmai usor, trebuie sa recunosc. :) Dar... odata inceput, o sa vezi ca devine din ce in ce mai captivant. Un Paste fericit plin de bucurii!

      Ștergere
  2. mi-a placut la nebunie cadoul pe care i l-ai facut Andreei...cu siguranta i-ai facut ziua mai frumoasa...un cadou original si folositor..unic as putea spune... :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cercelușii sunt foarte frumoși !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu