Treceți la conținutul principal

DIY: Ambalaje pentru Paste (4 din 4)

Este ultima zi de miercuri inainte de Paste asta inseamna ca voi prezenta ultimul ambalaj din seria special creata pentru aceasta sarbatoare iar acest ultim "pachet" a fost cel mai dificil de realizat dar si cel mai distractiv.
A fost mai mult o provocare pentru ca acum cateva zile Ana Maria a publicat aceasta imagine si uite asa am intrat in joc. :)  Nu imi pare rau absolut deloc pentru ca am invatat cate ceva din aceasta experienta. 
Rezultatul meu nici nu se compara cu cel original, dar parca nici nu conteaza prea mult pentru ca sunt sigura ca o a doua incercare va fi mult mai spectaculoasa.







Aventura a inceput ieri de dimineata cand m-am intalnit cu Ana Maria si am preluat o punga de aluat. Yup... asa a fost intelegerea, ea face aluatul iar eu impletesc si coc. 



Fiind cu mainile pline de coca si faina nici nu am avut curaj sa mai merg la calculator sa revad fotografia cu pasii asa ca am facut din memorie. Iar creierasul meu nu a retinut ca totul era facut doar din aluat rulat asa ca am intins o foaie si am taiat fasii din centru catre exterior. 
Pun pe bolul de sticla (este un bol pentru salata si nici macar nu stiam daca este termorezistent, dar risc ce se putea intampla?) si UPS... parca nu imi aminteam sa fi fost  asa spatii mari, lasa ca fac precum muncitorii in constructii si mai tencuiesc putin crapaturile la final. :)))






Cam rarefiat cosul meu, dar cum speranta moare ultima imi repetam cu fiecare fasie pe care o adaugam ca sigur se va umfla in cuptor si o sa fie totul uniform.

Iar povestea cu bentitele este cam asa: ba erau prea subtiri si se rupeau, cand reuseam sa le fac mai bine atunci se lipea aluatul de mana si nici chip sa reusesc sa il dezlipesc... initial am incercat cu ulei pe mana - n-a mers pentru ca nu puteam sa rulez, asa ca am trecut la faina si am folosit atat de multa incat am reusit sa fac si cuptorul alb precum mobila. :))


Inainte de a intra in cuptor:


In cuptor:


Intre timp m-am jucat putin prin faina imprastiata.

 
Si dupa:



 Cred ca-i bine ca au ramas si gauri pentru ca pot sa respire ouale din cos!

 
 P.S.: Nu criticati prea rau... marturisesc ca nu am framantat niciodata paine sau cozonac sau orice fel de aluat.

 

Comentarii

  1. Splendid! Fiecare lucrusor pe care il faci imi confirma zilnic ca esti un talent! Paste Fericit draga mea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place,place, mega place ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :D Eu am facut Pasca anul acesta... si cosulete din hartie:)). Dar serios ca trebuie neaparat sa fac si eu un aluat sarat pentru putina "joaca" creativa. :)). Cum prind niste faina cumparata - ca pe cea de la moara nu vreau sa o sacrific.. lol.
    Ti-a iesit foarte fain;p!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu