Treceți la conținutul principal

Provocarile Skirt Bike

Eu am avut un sfarsit de saptamana senzational cu o sambata la munte, asa pe ne pusa masa, in care am realizat ca psihicul bate fizicul (am sa revin cu detalii intr-un alt articol) si cu ziua de duminica plina de neprevazut. Cred ca toti stiti ca duminica pe 2 iunie a fost evenimentul Skirt Bike, si eu mi-as fi dorit sa particip, din pacate planurile pentru acea zi fusesera stabilite cu muuuult timp inainte. Totusi am reusit sa ajung in Herastrau, mai pe finalul evenimentului.

Ma consolasem cu ideea ca nu pot fi prezenta la eveniment dar Andreea a dorit sa nu ma lase fara sa imi lanseze doua provocari ce aveau tangenta cu evenimentul.
In primul rand m-a provocat sa particip la concursul de design al afisului evenimentului. Asa ca am inchiriat o bicicleta (inca nu primisem bicicleta), mi-am luat recuzita necesara conceptului si am fugit in parc sa fac fotografii; acestea au fost cele doua propuneri:


Iar seara inainte sa expire perioada pentru inscrieri, am facut un nou concept pentru Raluca si super vesela ei pictura (observati catelul din cosuletul din spate cat de mult se bucura de plimbare... adorabil).


A doua provocare a Andreei a fost sa ii propun un concept pentru cartile de vizita Skirt Bike.
Si asa a prins viata decupajul cu fetita din logo si esarfele colorate.








Si cateva imagini din etapele productiei:


Comentarii

  1. Vai ce dragute sunt tote, mor dupa orice faci tu Cecilia :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări! Ești superbă și talentată și toată lumea mi-a lăudat cărțile de vizită! Îți mulțumesc pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt superbe cartile de vizita! si nemaivazute :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cat de tare! imaginatia ta nu are limite :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cărţile de vizită sunt foarte drăguţe şi originale :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea Vixy, dacă ai ști cât de multă lume a apreciat fetița de pe cartea mea de vizită, conceptul...totul! au fost luate acasă repejor! Mulțumesc nespus! Te-am avut în gând tot timpul...Pur și simplu s-au năpustit asupra lor..."I want one too...waaaa!" "it's the most beautiful card I've ever seen in my life." "You have the most original cards!" Presimt că vom avea muuulte colaborări frumoase împreună! Stay tuned!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur nespus sa aflu ca au fost apreciate! Sunt convinsa ca ai avut o experieta tare frumoasa si vei veni cu idei proaspete pentru Skirt Bike. Intotdeauna va fi o placere sa colaboram! Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu