Treceți la conținutul principal

Noua identitate vizuala "Dulapiorul cu arome"

Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai. Cu faptul ca Ligia de cand m-a contactat mi-a transmis o energie si un entuziasm fantastic referitor la proiectul "Dulapiorul cu arome", sau cat de buni sunt "Condipicii" facuti de ea incat pot spune ca nu vreau sa mai aud de condimentele din comert, sau cat de placut a fost sa lucrez la aceasta identitate, sau... sau mai bine le iau pe rand. :)

Ligia este o mamica de Raducu si atunci cand bebelusul ei nu dorea sa manance, iar tot ce gasea in comert nu o ajuta cu nimic, a inceput sa se documenteze si sa isi faca singura in casa condimentele. Si pentru ca Raducu le-a apreciat si prietenele ei au dorit, si prietenele mamici ale prietenelor au dorit si uite asa s-a dus vorba mai departe.


Mi-au placut mult denumirile pe care Ligia le alesese pentru produsele "Dulapiorul cu arome". Desi se stia mai bine de produsul "Condipici"(condimentele speciale pentru bebelusi) decat de brandul mama trebuia sa facem astfel incat sa nu se canibalizeze identitatile asa ca am creat un logo pentru "Dulapiorul cu arome" iar pentru produse am ales sa facem diferentierea prin cromatica si prin cateva elemente grafice.




Va marturisesc ca in momentul in care am fotografiat produsele nu am putut rezista sa nu gust din toate (mai putin ardeiul iute) pentru ca aveau o aroma si o culoare de imi venea sa mananc toate legumele deshidratate din borcanele. Ce mi-a placut foarte mult cand Ligia mi-a povestit a fost faptul ca ea poate sa va faca o reteta personalizata, adica puteti comanda condimente pentru bebelus chiar daca are alergie la un ingredient...  va pregati "Condipici" fara sa includa ingredientul specificat. Tare, nu?



Dar sa va prezint si restul materialelor create.
"Dulapiorul cu arome" are o eticheta specifica ce se va regasi pe fiecare produs in parte iar acesteia i se va adauga cate o noua eticheta conform produsului. Remarcati si steguletul, doar sunt produse handmade in Romania, trebuie sa specificam si sa ne mandrim.



Cartile de vizita au preluat forma borcanelului din logo iar pe verso este un pattern cu iconite cu diferite legume.







 "Condipici" pentru bebelusi.



"Condipisti" pentru cei care iubesc condimentele picante.



Si "Condipici - Mari si Mici" pentru toata familia.



Fiecare produs va avea propriul ambalaj care pastreaza acelasi pattern ca cel de pe cartile de vizita, numai ca va fi in culoarea specifica produsului.








Si blogul a avut parte de o schimbare, iar pentru detalii despre produse si ingrediente puteti sa-l vizitati dand click aici.

Comentarii

  1. Minunat! Noua indentitate vizuala este superba si perfecta pentru condimentele aromate, care arata incantator! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Încântător da...confirm! Și vizualul și produsul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Suuuper. Îmi place şi identitatea vizuală, dar şi iniţiativa şi originalitatea mămicii lui Răducu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc frumos! Normal ca aromele si gustul minunat al condimentelor m-au inspirat foarte mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Absolut fabulos, esti foarte talentata... admir mereu cu mare interes aceste noi identitati pe care le creezi cu atata atentie la fiecare detaliu...ai ochisori si suflet magic care patrund in inima si ideile creatorului, ca mai apoi sa reusesti sa creezi astfel de minunatii...Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru vorbele frumoase, draga Erika!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu