Treceți la conținutul principal

Tutorial: Fotografii frumoase in zile noroase

Am pregatit un articol cu cateva sfaturi utile, un tutorial cu un setup foto usor de pus in practica si rezultate evident mai luminoase.
Spuneam in acel articol ca am descoperit multi artizani ce au creatii impresionante dar fotografiile nu sunt intotdeauna unele care sa sublinieze frumusetea produselor.
As vrea sa specific ca setarile aparatului au fost neschimbate iar diferentele majore au fost facute de doua coli simple de hartie alba. Deci este simplu si la indemana sa obtineti fotografii reusite. Intreg tutorialul poate fi citi aici.

Acesta este rezultatul... un cadru curat, luminos, simplu si obtinut intr-o zi noroasa.


Iar acesta este "studioul foto" improvizat:



Spor la fotografiat produse frumoase!

Comentarii

  1. suuper! ce frumos te joci tu cu lumina!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Da, Diana! Am facut cateva schimbari si avem si site nou vixy.ro! :)

      Ștergere
  3. Super tutorialul tau, dupa cum spuneai, daca stim cum sa o folosim nu ne trebuie o camera super performanta. Am mai vazut imagini realizate de tine, jos palaria! sunt interesata de achizitionarea unei camere foto pt a poza macro elemente din industria cofetariei, cupcakes, prajituri, etc :) Nu-mi dau seama f bine din imagini, tu ce aparat folosesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina!
      Eu am Canon si daca nu esti sau doresti sa devii fotograf profesionist, ca sa-ti castigi existenta din fotografie, cred ca un DSLR entry level ar fi mai mult decat suficient pentru a acoperi orice gen de fotografie. Cu un DSLR vei putea jongla cu obiectivele, astfel pentru fotografia macro exista pe piata destule optiuni satisfacatoare si chiar unele iti vor intrece asteptarile, depinde si de bugetul pe care il vei aloca.
      Cel mai important este sa iti cunosti foarte bine aparatul foto si vei reusi prin exercitiu sa-ti formezi un stil propriu.
      Mult succes!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu