Treceți la conținutul principal

Emotie, bucurie si... detalii

Creativa si minunata Andreea alaturi de mirele ei drag au avut o nunta ca-n povesti... cu invitati frumosi, cu locatie frumoasa si cu detalii si mai frumoase, foarte bine puse la punct si planificate ca la carte.
Pssst... sa va mai spun ca sunt lucrate manual de miresica si de oamenii faini din jurul ei?
Fotografiile prezentate in acest articol au fost realizate de Cristian Ana si sunt superbe! Pentru ca toata seria "Alex & Andreea" este foarte frumoasa va rog sa o vedeti in intregime, pentru ca merita si poate inspira pe oricine sa viseze si sa aiba un eveniment unic.
Eu am avut placerea sa colaborez cu Andreea pentru crearea invitatiilor lor si a place cardurilor pentru colegii si prietenii mirelui. Acestea au avut decupaje realizate cu urechi si cornite de animalute, Andreea gandindu-se ca se vor potrivi de minune cu domeniul de activitate in care activeaza acestia. Si bine s-a gandit pentru ca arata foarte frumos alaturi de place cardurile cu biciclete pictate de ea.


Trebuie sa va prezint si cerceii "Bride to be" purtati de Andreea in timpul pregatirilor. I-am realizat in cromatica ei preferata, verde cu mov.
Nu-i asa ca in fiecare cadru se simte emotie si bucurie?
Comentarii