Treceți la conținutul principal

Multumesc, 2014!

Stiu ca in general se face retrospectiva anului curent in ajunul celui nou... eu doresc sa incep acum pentru ca sunt foarte fericita si recunoscatoare pentru ceea ce mi s-a intamplat in acest an!
In primul rand aniversarea mea din acest an a fost deosebita si sigur nu o voi uita niciodata. Varianta lunga este povestita aici, varianta scurta este ca am primit multe plicuri si urari de la persoane dragi si frumoase, fara sa fi banuit nimic din ce urma sa se intample... plicuri peste plicuri si iar plicuri si colete...
In cursul zilei respective ii tot povesteam sotului meu ce mi se intampla si ca exista o invazie de plicuri minunate, iar spre finalul serii m-a intreabat daca am reusit sa deschid toate plicurile pentru ca mai este unul ne desfacut. Mare surpriza pentru mine, pentru ca le contorizasem foarte bine pe toate. :)
Ei bine acel plic era de la el, s-a gandit sa imi ofere cadou o... Ooooooo!!! Nici nu as fi crezut ca este adevarat daca in plicul respectiv nu descopeream biletele de avion, asigurarea medicala si cazarea pentru o saptamana in Santorini.






Un mijloc de transport foarte apreciat si folosit pe insula este magarusul, pentru ca poate urca turistii si bagajele acestora, sutele de trepte ce impanzesc capitala Fira.











Am avut parte de o surpriza frumoasa si amuzanta cand sotul meu m-a dus sa admir apusul din cel mai populat loc al insulei. Nu am stiut ca apusul soarelui a devenit o traditie in Oia, majoritatea turistilor pentru locuri foarte bune ar fi trebuit sa vina cu cel putin doua ore inainte.




Ca sa-mi mai potolesc nitel dorul de Tuxie, am incercat sa alint o tigrata de Santorini, dar nu a fost prea prietenoasa si a stat doar cat pentru un cadru foto.







Am avut o zi in care vantul a batut destul de tare, atat de tare...   :))



Cum in momentul apusului, cel mai dorit loc din Oia este super aglomerat, pe timp de zi poate fi numai al tau.


Cred ca aceasta este singura intrare care nu este vopsita cu bleu sau albastru sau turquoise.


Plaja rosie, cu multe pietre si pietricele ce iti strapungeau sufletul daca mergeai descult prin apa.




Palariutei mele i-a placut atat de mult insula incat a dorit sa ramana acolo, iar intr-o zi cu vant puternic si-a luat zborul fara sa-si ia ramas bun... poate vom reveni si atunci ne vom reintalni! 

Cu mare drag spun ca imi place sa port handmade, iar in aceste fotografii absolut toate rochitele au fost realizate de mama mea... lucky me!!!

Comentarii

  1. Este o zicală care spune că oamenilor frumoși li se întâmplă lucruri frumoase. Iar tu ești frumoasă și la trup și la suflet. Mulțumesc pentru acest tur de Santorini, acum e pe lista locurilor pe care îmi doresc să le vizitez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu iti multumesc, draga Ioana! Cuvintele tale dulci mi-au alinat sufletul.
      Iti vine sa crezi ca in acest paradis turistic nu exista un izvor de apa potabila... si totusi este incredibil cat de cunoscuta si populata a devenit aceasta insula! :)

      Ștergere
  2. Absolut superb, imi doresc demult sa ajung in Santorini, inca mai sper :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu