21 noiembrie 2015

Proiect: camera bebelusului (ep. 2)

Asa cum va povesteam in primul articol (ep. 1) dedicat acestui proiect, pentru o armonizare placuta este bine sa ne tinem de o tema si de cromatica preferata. Culorile sa se regaseasca in decoratiuni si in elementele practice.

Spre exemplu norisorii si stelutele au facut parte din tema aleasa, iar cutiile de depozitare de sub patutul micutului pentru ca au avut initial snururi rosii, neincadrandu-se in cromatica au fost modificate cu stelute galbene decupate din fetru pufos. Acesta a fost un artificiu mic iar modificarea nu a durat mai mult de cateva minute.
Tot in categoria stelutelor puteti vedea un tutorial cum am facut stelute din hartie pentru aplica din tavan.


Aici puteti vedea inca un tutorial cum am personalizat cu stelute vopsite perdeluta de la fereastra.


Sa revenim la tema, am ales sa folosim pe langa multe stelute si cativa norisori, acestia fiind presarati deasupra mesei de infasat. In spatele unui norisor pufos se ascunde timid luna.


Inca din primele zile girafa a supravegheat fiecare schimbat de scutec, iar cu ajutorul hartiei colorate decupand doua cercuri negre si doua albe am animat cosul ce papa scutece folosite. Se pare ca ii place tare mult aceasta meserie pentru ca mereu zambeste. :)

Un alt obiect tare drag si extrem de util este lampa primita cadou cu ceva timp in urma de la colege. Functia practica este ca prin atingere are 3 trepte de intensitate a luminii. Utila in miez de noapte cand tare te mai grabesti sa linistesti apele iar un intrerupator nu cred ca ar fi fost la fel de usor de folosit.


Maimutica ce vegheaza zi si noapte pe marginea patului este tot un cadou primit cu multi ani in urma iar pentru a o incadra in cromatica i-am schimbat fundita rosie cu una galbena.

Coltisorul camerei in care este pozitionata masa de infasat a fost si va fi unul favorit pentru ca ne-a permis sa facem si o minisedinta foto cand micutul avea mai putin de o luna iar animalutele s-au asigurat ca printisorul norisorilor are somnul lin.


Va continua...

2 comentarii:

  1. Oh...e minunata camera printisorului! Si el, nu mai zic! Preferatele mele sunt elefantelul (din materialul trecut), peretele bleu cu norisori si "mini-baldachinul" patutului:) Dar poza de final...imi pune capac! E absolut superba!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De vis, atat printisorul cat si decorul! Si ce maini talentate are regina-mama! ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...