18 iulie 2016

Petrecere roboteasca

Petrecerea aniversara de 1 an cu tema robotei, a micutului Adrian.
Dragi cititori, va anunt ca acest articol o sa fie foarte lung, cu multe fotografii, cu foaaaarte multe fotografii... Mi-a fost extrem de greu sa selectez ce veti vedea in continuare pentru ca este un proiect la care am lucrat cu tot dragul si m-am documentat si pregatit destul de mult iar rezultatul cred ca este incantator.

Totul a pornit de la invitatia robotel, o mai tineti minte? Invitatia aceea animata, cu robotelul haios ce avea papion si manutele mobile iar mesajul cu informatiile petrecerii erau ascunse. Puteti vedea detaliile invitatiei robotel aici.


Este evident ca papetaria a fost realizata de noi cu denumiri amuzante, adaptate temei, asa ca invitatii au descoperit celule de memorie, nitro cips, diode sarate, biti, nano pops, etc. iar pe langa aceasta am avut si litere volumetrice, decupate si vopsite manual, plus un robot gigant pentru decor. Realizate de taticul sarbatoritului.

Sa incepem prezentarea detaliilor petrecerii.
Cromatica este evidenta, portocaliu cu verde si accente metalice date de accesoriile realizate din materiale reciclate: cutii de conserve, buretei de vase, boluri de inox, suruburi, piulite si multe altele.
Decorul cu robotei metalici a avut si scop practic spre exemplu de a avea la indemana tacamurile sau ca suport pentru aperitive.Recipientele budincilor cu fructe au fost accesorizate cu piulite si dopuri de sticla pentru a avea aspect de roboti.Bufetul a fost numit statie de alimentare, este evident motivul, nu? Toti invitatii si-au alimentat burticile robotesti. Cablurile vegetale, sanatoase si gustoase au avut un succes fabulos.
Ah, cand revad aceste bunatati m-a lovit o pofta de icre de amaranth si de cipuri cu humus... :)
Dar sa trecem si la categoria dulciuri, unde pe langa altele au fost cake popsurile adica nano pops si biscuiti roboti, mai exact robo dulci de la Zane realizati de Ana iar Nico de la Nicomade ne-a facut din fimo cea mai frumoasa figurina pentru tortul adultilor, cel cu muuult zahar. :)
La aceasta aniversare de un an, bebelusul nu a avut parte de un "Smash the cake" ci de "Eat the cake", pentru ca fost delicios.
Cireasa de pe tort o reprezinta body-ul personalizat cu robotelul din invitatie ce tine un balon cu cifra 1 in mana iar totuletul lui a fost realizat de mamica lui draga (hehehe), cu multe pere dulci si decorat cu fructe, pentru a avea aspect de... roboteeeel!Daca ati ajuns sa cititi pana aici, ma bucur ca v-am captat atentia si va multumesc pentru rabdare. Sper sa va inspire aceasta petrecere tematica si sa alegeti pentru aniversarile micutilor vostri teme inedite.

A, si sa nu uit, pentru ca ne-a placut mult aceasta petrecere, ulterior am repetat o parte cu invitatii ce nu au fost prezenti asa ca un motiv sa mai alegem un tort pentru adulti decorat cu figurina realizata de draga noastra Nico!
De data aceasta sarbatoritul a asezat figurina pe tort si apoi a fugit catre cadouri.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...