Imi place crema de zahar ars. Foarte mult!
Cand o vedeam pe mama ca pregateste desertul acesta delicios aveam senzatia ca este mult mai complicat, ei bine au trecut niste ani si am aflat ca o poti face si altfel, mult mai simplu si rapid. Asa ca nu m-am incurcat si am incercat noua reteta cu portie dubla, daca gresesc macar sa o fac in stil mare. :))
Este simplu si usor, daca doriti sa incercati iata de ce aveti nevoie:
- 1 l lapte
- 10 oua
- 10 linguri zahar
- esenta de vanilie
Cum
am procedat: Am amestecat zaharul cu ouale si apoi am adaugat laptele
si esenta de vanilie. GATA compozitia! Nici ca se putea mai simplu, nu?
Intr-o
cratita am pus zahar la topit (folositi mai mult de 7-8 linguri daca
doriti sirop mai mult). Cand s-a topit complet si maronit nitel l-am
imprastiat si pe lateralele cratitei. Am lasat la racit pana s-a
intarit. Dupa ce am pus toata compozitia in aceasta cratita am dat cu ea
la cuptor. Tineti pana se omogenizeaza si prinde o crusta maronie
deasupra.
Mmmmm... bun, bun!
Comentarii
Trimiteți un comentariu