Treceți la conținutul principal

Noua identitate Happy Accesories

Cu ceva timp in urma am organizat un concurs iar premiul oferit era un pachet de rebranding pentru hobby-ul castigatorului. Norocoasa a fost Alexandra Chereches de la Happy Accesories.  
Avand nevoie de multe informatii pentru a identifica foarte bine ceea ce face ea, cu ce materiale prefera sa lucreze si modul cum le prezinta, pot spune ca a fost foarte ascultatoare si mi-a raspuns detaliat la toate intrebarile (va asigur ca a fost o lista lunga). 
Pentru a pastra consistenta brandului materialele au fost create intr-un stil unitar, cu elemente grafice si cromatica bine definite astfel incat sa sustina creatiile Alexandrei. In continuare voi prezenta toate aceste materiale  pornind de la logo-ul Happy Accesories pana la etichetele si hartia de ambalaj a produselor. Nu am omis nici partea online, asa ca puteti vizita blogul ce este imbracat cu o noua "hainuta" asa cum spune Alexandra.


Pentru ca Happy Accesories nu avea un logo acesta a fost primul pe lista de creatie.
Alexandra mi-a spus ca atunci cand creeaza porneste mereu de la cabochoane din fimo cu filigree... dupa care le combina cu sarma, fetru, materiale, margele… 
Ei bine eu am vrut un simbol grafic sa reprezinte foarte bine acele detalii de care imi vorbea Alexandra, dupa care l-am combinat cu un font delicat fara serife, sa exprime modernism si eleganta.





Pungutele pentru produse vor fi lucrate manual iar etichetele vor fi decupate tot de mana astfel toate produsele vor avea parte de o atentie maxima din partea Alexandrei.

  
Va fi si un mic ghid cu sfaturi de intretinere.




Cadouri surpriza marca Happy Accesories.




Chiar si fotografiile vor avea un watermark nou.



Ei, ce spuneti de noua imagine Happy Accesories?
  

Comentarii

  1. da da da este absolut superb tot ce ai facut pentru mine! Multumeeesc

    RăspundețiȘtergere
  2. miiinuuuunnaaaaat:x:x Faci o munca deosebita:X si ai o imaginatie bogata:x

    Felicitari si tine-o tot asa:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. hehh pentru ca am trecut pe la Ale si am vazut noua inmagine mi-a fost imposibil sa ma abtin sa vad cine s-a ocupat de noua ei imagine >:D< ai foarte multa imaginatie.:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. suuuuuuperb!!! acum, dupa ce am vazut atatea detalii delicate...imi dresc si mai mult o schimbare pt. imaginea hobby-ului meu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.
      Eu cred ca lucrezi cu mai multa placere cand consideri ca munca si produsele tale sunt puse in valoare asa cum trebuie, de aceea o imagine este importanta. Te face sa ai mai mare incredere in tine si in ceea ce faci, nu? :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu