Treceți la conținutul principal

Proiectul 365

Yap... m-am hotarat sa il incep. Imi sta in minte de cativa ani si nu reuseam sa imi fac suficient curaj sa pornesc la drum. 
Ce este "Proiectul 365"?
Este un proiect fotografic ce se intinde pe parcursul unui an intreg. 
Ce trebuie sa fac?
Ei bine, cate o fotografie pe zi... ori imi aleg o tema si o urmez tot anul ori un obiect pe care il fotografiez de 365 de ori, ori asa cum m-am hotarat eu: sa fie fotografii ce au legatura cu viata de zi cu zi. Trebuie sa recunosc, a contribuit la motivatie si Roxana... Thanx!
Ce imi va aduce acest proiect?
In primul rand cred ca satisfactia enorma de la finalul proiectului (wow, inca ma sperie cele 365 de zile). Documentarea unui an intreg intr-un mod vizual placut si nu in ultimul rand imi voi imbunatati abilitatile fotografice, exersand in fiecare zi.

Sunt atat de entuziasmata si nerabdatoare, de parca nu as avea destule proiecte in lucru si timp insuficient, dar imi doresc de foarte mult timp sa incep acest proiect asa ca: succes mie! :)
Am inceput in forta luni pe 1 iulie 2013 si cum as fi putut sa fac deschiderea daca nu cu un profil de pufosenie Tuxoasa?


 



Comentarii

  1. uuuuu ce-mi place! Bravo Vixy! Sunt cu ochii pe tine draga mea. La cat mai multe fotografii creative (evident cat mai multe pufosenii tuxoase).

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo...atunci vom fi aici pana la final ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru sustinere! Au trecut doar 3 zile, sa vedem cum voi fi dupa o suta si ceva... Si parul rezista(pentru ca nu l-am smuls pe tot din cauza disperarii si lipsei de inspiratie). :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe, nici nu o sa-ti dai seama cand ajungi la jumatatea anului. Crede-ma. Or sa fie zile si zile. Important e sa faci click-ul ala zilnic cu aparatul/telefonul/orice ai la indemana si sa te tii tare. La sfarsitul anului o sa ai un jurnal vizual, plin de amintiri. Iti tin pumnii si mult mult spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Roxana! Click... click... si in stanga click... ah... in dreapta inca un click! :))

      Ștergere
  5. La cat de faina iese in pozele tale, nu pot decat sa sper la cat mai multe poze tuxoase/tuxice/tuxiline, errr ... cu Tuxie? :D

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos! Am un sentiment placut ca atunci cand voi fi cu inspiratia pe minus, blanoasa o sa imi salveze pielea. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. De vreo 2 ani am tot spus ca o fac si eu:)))) poate ca e cazul sa ma apuc . Super¬!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria trebuie sa incepi si tu acest proiect pentru ca este amuzant, motivant si creativ. :)
      Te sustin, te incurajez si te voi urmari!

      Ștergere
  8. Succes Vixy! Chair că este un proiect frumos și ambițios! Dar ce amintiri faine o să ai la final!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu