Treceți la conținutul principal

Doua povesti

Sa incepem povestea cea mai draga mie, adica a rochitei bleumarin. 
Cu ceva timp in urma mama mi-a aratat o dantela bleumarin moale si matasoasa si m-a intreabat daca imi place si daca vreau sa imi faca ceva din ea... cine sunt eu sa refuz? Mai ales ca o vedeam transformata intr-o rochita numai buna pentru concediu.
Instructiunile mele au fost urmatoarele: sa fie cu un volan mai mic dar sa nu semene cu rochita x si sa aiba un decupaj sau o gaura pe spate dar sa nu semene cu rochita y (mda, stiu am fost cel mai explicit client pe care si-l poate dori cineva).


Rochita urma sa intre in posesia mea in concediu fiind adusa de la mama de prietenii cu care ne-am petrecut vacanta. A fost cel mai haios colet pe care l-am primit vreodata, o punguta de plastic bine impachetata intr-o alta punguta de plastic si lipita cu banda adeziva de hartie pe care era scris cu markerul "Cecilia"...  Cred ca a vrut sa se asigure ca destinatarul va fi bine identificat. :))




A doua poveste este cea a gentii de plaja. 
Stiam ca voi avea nevoie in concediu de un accesoriu care cu siguranta urma sa fie tavalit prin nisip, prin apa si trantit prin portbagajul masinii fara sa imi fie mila iar o geanta de iuta era perfecta. Nu cred ca am dat mai mult de 25 de ron pe ea,  mi-a placut ca era simpla, puteam sa-mi pun amprenta asupra ei si sa ma faca sa simt ca este numai buna pentru mare.
A stat cateva zile in care nici nu m-am uitat la ea iar ziua inaintea plecarii am pus mana pe o pensula si i-am pictat o ancora mare pe o parte, am agatat o stea de mare si un pestisor din lemn de maner si gata "look-ul" marin.







Nu am avut timp sa schitez ceva mai complex asa ca am facut un sablon iar in cateva minute a fost pregatita pentru a cunoaste marea.






Comentarii

Trimiteți un comentariu