Treceți la conținutul principal

2013 advent calendar

Reviste Atelierul a lansat o provocare pentru echipa sa, asa ca fiti pe faza sa vedeti despre ce va fi vorba. Pot sa spun doar ca aceasta provocare m-a facut sa realizez primul meu advent calendar.

Am tot vazut pe internet multe calendare ce-mi pareau foarte interesante. M-am documentat si am aflat ca "advent" provine din cuvantul latinesc adventus si inseamna "care vine", adica in asteptarea zilei de 25 decembrie, a Craciunului. Mai multe detalii pe wiki aici.

Am incercat sa creez ceva care sa mi se potriveasca iar organizatorul pe care mi l-a facut mama pentru a-mi tine accesoriile la indemana, atunci cand lucrez, mi s-a parut perfect. In felul acesta am putut elimina cativa pasi importanti pentru realizarea bazei calendarului iar toate obiectele reale au fost transformate in etichete de hartie.




Dupa ce am masurat si calculat pentru fiecare accesoriu in parte am pregatit designul etichetelor, apoi le-am tiparit si le-am decupat.







Real vs tipar.



Am pregatit mesajele si am senzatia ca in aceasta etapa Tuxie a tras cu ochiul la ce am scris...



Cand totul a fost montat iata de ce am o banuiala ca Tuxie ar fi dorit sa stie ziua cand va primi o jucarie noua.








A fost o provocare interesanta si... multumesc pentru motivare. :)



Comentarii

  1. Draga de tine, nici nu ma puteam astepta decat la un timp plin de lucru, suveici, ace, ate:) MINUNAT!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce idee buna, ca un fel de thing a day de Craciun! si ce bine arata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Daria. Mai o curatenie, o prajiturica, un smotocel pentru Tuxie... sa fie toate puse la punct pana la Craciun. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu