Treceți la conținutul principal

O noua tema pe vixy.ro


Credeam ca am sters, din greseala, toate fotografiile cu aceasta tema, dar am avut noroc si dupa aproape 4 luni le-am descoperit ascunse printre fotografiile din concediul de vara. Pe principiul: mai bine mai tarziu decat niciodata, am pregatit materialele pentru magazinul online vixy.ro si sunt disponibile aici iar pe blog le-am prezentat prin septembrie anul trecut, mai exact aici.

Aceasta este cea mai colorata tema realizata de mine pana acum. Multe acadelele colorate cu nuante atat de dulci, ca parca iti vine sa le mananci, nu?



Iata si fotografia "acum... pe biroul meu", dar incet incet cred ca voi transforma categoria in "astazi... pe biroul meu". Mi se pare mai realist numele, avand perioade cand nu am posibilitatea sa public imediat cum fac fotografia. :)


Sambata Anamaria publica o fotografie cu cheesecake-ul in cauza, duminica l-am facut si eu iar astazi am inceput sa-l savurez. Tare gustos, mai ales ca este cu visine... mmmm!
Mie mi-au iesit doua creme pe un pat de biscuiti pentru ca m-am grabit si am pus mai mult lichid in stratul de visine, asa ca este mai moal.
Cred ca pana la urma mi-a iesit o cu totul alta prajitura... pentru ca am mai redus si din zahar (sa nu cumva sa fie prea dulce, imi ziceam in mintea mea), ciocolata pusa de mine in stratul de crema de branza a colorat mai mult, nu am mai pus nici frisca deasupra... e bun si asa! :)))

Comentarii

Trimiteți un comentariu