Treceți la conținutul principal

Activitati de sfarsit de saptamana

Cine nu adora sambetele si duminicile? Eu cu siguranta le ador!
Vreau sa va povestesc despre micile activitati ce pot face ca zilele acestea sa fie perfecte. Sa incep cu sambata trecuta cand am facut pentru prima data cozonac. Da, mi-am impresionat familia cu acest proiect. Surprinzator, a fost foarte usor de facut, datorita retetei Andreei. Multumesc tare mult, draga mea, cel cu ciocolata a facut victime! :))


Mi s-a dovedit, inca o data in plus, ca pisicile sunt innascute pentru activitati creative in domeniul handmade. Nu degeaba torc tot timpul, nu?
Saptamana trecuta, Penny (balonelul meu scumpic in varsta de 8 ani) cum s-a prins ca este rost de mesterit, cum s-a si auto numit sefa de proiect, sa nu cumva sa duc lipsa felinei tigrate Tuxie ce si-a permis luxul de a avea doua zile libere.



Sambata aceasta am avut parte de o surpriza delicioasa oferita de sotul meu, plus un extra topping de frisca oferit de natura.
Am lasat primavara in Bucuresti si am fugit la Padina unde cred ca m-as obisnui incredibil de repede ca in fiecare dimineata sa ma pot trezi si sa admir de la fereastra un asemenea peisaj. :)






Pe lista am avut trecuta si o vizita la pestera Ialomița care s-a dovedit a fi mult mai interesanta decat ne-am imaginat. Lunga de 400 m cu pasaje inguste, trepte si galeria apelor, cu cascada si pod, cu grota ursilor... o minunatie! 
Va recomand cu drag sa vizitati zona pentru ca in realitatea, totul este mult mai spectaculos decat toate aceste fotografii facute cu telefonul mobil. :)
 








Ne-am incarcat bateriile si suntem pregatiti pentru o saptamana activa.
Oare sambata viitoare ce ne va pregati?


Comentarii

  1. Ce frumos se văd munții de la fereastră! Fix acum puneam și eu în vizor ce-am mai făcut în ultimele weekenduri :) Să ai parte de relaxări din astea fabuloase și sâmbăta viitoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, natura ne incarca cel mai bine cu energie pozitiva!
      Sunt cu ochii pe tine sa vad ce vei publica. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu