6 august 2012

O sambata de neuitat

Am avut parte de un sfarsit de saptamana in care m-am ales cu o febra musculara de zile mari. Mi-am intins cativa muschi pe care nici nu visam ca ii am, articulatiile au lucrat la turatie maxima iar moralul a fost supus unei mari incercari. 
In cateva cuvinte pot spune ca am reusit sa fac un traseu de munte pe care nu il voi uita niciodata. Spun ca va fi de neuitat nu doar din pricina durerilor si a intinderilor musculare ci prin prisma frumusetii extraordinare pe care Piatra Craiului o poate oferii.

Traseul nostru a fost cu plecare din Zarnesti spre Cabana Curmatura apoi Turnul Piatra Craiului (alt. 1923m), Saua Padinei Inchise si Vf. Padinei Popii (alt. 2018m).


Ehee ce bine ar fi fost pentru articulatiile mele daca am fi pornit de la Cabana Curmatura. Iata cu ce priveliste ne intampina.


 Aici nu am putut rezista tentatiei de a socializa putin cu pufosenia aceasta:


Si iata alta rasa de pufosenii de la Cabana Curmatura, de data aceasta din categoria grea.Pai, sa urcam... Credeam ca imi sta bine cu rosu dar acum vad ca parca ma prinde mai bine verdele.  :))


Desi a fost foarte cald, gandul la o ciorbita la Cabana Curmatura ne-a impins mai repede catre aceasta.
Dupa o placinta cu mere tocmai scoasa de la cuptor nici nu imi mai ardea sa repornesc motoarele.
De la Cabana Curmatura pana in Zarnesti a fost cel mai dificil traseu pe care l-am facut. Simteam ca imi explodeaza degetele de la picioare, ca genunchii o sa intepeneasca iar ficatul incepuse sa ma atentioneze ca am cam exagerat cu efortul.

Dar intr-un final toate bune si frumoase iar o ultima privire catre creasta imi spune ca a meritat tot efortul.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...