Treceți la conținutul principal

PETRECERE: Ursulețul Winnie

Anul 2020 și a lui pandemie ne-a învățat ceva bun și frumos, și anume, că deși au fost restricții în ceea ce privește evenimentele, petrecerile familiale restrânse au devenit la fel de interesante și spectaculoase ca cele organizate înainte.


Cred că toate petrecerile personalizate cu teme inspirate din cărțile sau filmele preferate ale micuților, vor rămâne întipărite în memoria acestora mult, mult, muuult timp.

Puștiul mi-a confirmat de multe ori cele menționate mai sus, povestindu-mi în fiecare an în perioada apropiată aniversării, de toate temele pe care le-a avut pregătite în anii precedenți. Sunt fragmente și momente din acele evenimente pe care le redă cu mare bucurie și subliniază că dorește să refacem fiecare petrecere în parte, de parcă roboțeii, mașinile sau ferma animalelor pot fi singurele teme realizabile. 

Tot ce îți poți imagina este posibil când vine vorba de petreceri... putem să încercăm, nu?

Anul acesta, aniversarea de 6 ani a fost inspirată de cartea lui preferată "Ursulețul Winnie Puh" pe care pe lângă cititul nostru, a fost citita și de către el de 3 ori primul volum. E un mare succes. Ursulețul acesta simpatic și cam prostuț a cucerit inimile a milioane de copii și adulți, și iată că nici noi nu am scăpat de magia lui care ne-a facut să îl îndrăgim extrem de mult.




Am dorit ca prin anumite detalii ce se regăsesc în carte să redăm atmosfera poveștii la noi acasă, de la pancarta "Pădurea de o sută de acri" până la copacul unde locuiește ursulețul Winnie, de la cântecelele inventate de acesta până la multele borcane cu miere pe care scrie "MERE", de la stupul cu albine până la aventura cu balonul.



Poate părea dificil să realizezi toate aceste detalii acasă, dar am luat în calcul ca totul să fie creat cu materiale ce sunt la îndemână oricui și pot fi ușor de procurat, unele fiind reciclate și cu siguranță le aveți deja în casă. 

În plus, am creat o broșură în care sunt prezentate pas cu pas 4 tutoriale pentru realizarea accesoriilor decorative. Aceasta va însoți pachetul cu papetăria pentru petrecere și detaliază atât în imagini cât și text următoarele: 

- copacul gigant pentru perete;
- stupul de albine;
- signalistica "Pădurea de o sută de acri";
- ușa "Dl. Sanders" din trunchiul copacului unde locuiește ursulețul Winnie.




Tema denumită "Ursulețul Winnie" o veți regăsi în pachete potrivite pentru petreceri cu 4 persoane, cu 8 persoane cât și cu 16 persoane.
Pachetul va conține papetăria personalizată cu numele sărbătăritului sau a sărbătoritei, cu data evenimentului și include coifuri, etichete, cutii mari pentru popcorn, învelitoare pentru brioșe, stegulețe pentru paie, etichete pentru mâncare, cutii mici pentru nuci sau covrigei și elementele tipărite pentru realizarea decorului.

Puteți vedea aici ce conține fiecare pachet în parte. 






Toate materialele incluse în pachet sunt realizate de la zero, sunt personalizate și tipărite pe carton, decupate și pregătite pentru a aduce bucurie celor mici dar și celor mari.

Cu aceste pachete tematice, petrecerile personalizate sunt foarte simplu și ușor de organizat! 

Comentarii