12 octombrie 2013

Cuib de ingeri

Cat de mult timp a trecut de cand nu am mai scris pe blog si nu am avut activitate online. Imi pare rau si chiar mi-a lipsit, dar exact ca la scoala vin si spun ca am avut absente motivate. Din pacate motivele nu au fost unele foarte placute dar se spune ca timpul plus o gandire pozitiva si optimism cat cuprinde, vindeca atat fizicul cat si sufletul.

Dar sa revenim la subiectul articolului. Zilele acestea am aflat ca este Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati (7-13 octombrie 2013) si imediat mi-am amintit ca acum cateva luni am colaborat cu Emi pentru identitatea proiectului ei "Cuib"- cuib de ingeri (superb spus draga Emi).

Pentru a intelege mai bine ce implica acest proiect, mi-a povestit despre sling si mi-a prezentat fotografii:
"Sling-ul Cuib este practic și ușor, un accesoriu esențial pentru a ieși și a călători fără cărucioare și rucsaciSe poate ține într-o geantă de mână și se poate utiliza printr-un singur gest, ca un T-shirt... Bebelusul va sta in marsupiu in pozitia fiziologica „M” sau „broscuta”. Sling-ul este format din doua bucati de material, asezate in forma de X, unde trebuie pozitionat copilul, ca sa ofere o sustinere mai buna pentru spatele micutului."

Cred ca este evident de unde am pornit designul pentru simbolul grafic al logo-ului iar X-ul vizual al sling-ului a inverzit precum un cuib proaspat creat pentru micut. Culorile majoritare sunt calde imbiind la relaxare... sunt delicate precum un bebelus.


Trebuie sa vizitati si site-ul pentru mai multe detalii, instructiuni de utilizare si pentru o gama foarte larga de modele.

   

   

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...