21 octombrie 2013

Minnie roz

In ultima perioada se poarta Minnie roz... cu buline mari sau cu buline mici dar tot timpul cu fundita. Pentru aniversari sau pentru botez va fi mereu interesanta, indiferent ca este roz asa cum o voi prezenta astazi sau roz Barbie cum a fost pachetul acesta, sau chiar rosu cum a fost aici.
Pentru Sasha, Minnie a avut buline mari si fundite roz.

ghirlanda Minnie, cutii candy bar Minnie, Minnie Mouse

numere masa Minnie, cutii candy bar Minnie, Minnie MouseLa botezul ei baieteii au primit insigne cu Mickey cu papion roz iar pentru fetite i-am facut agrafe pentru par, cusute din fetru.

insigne Minnie, Minnie Mouse roz
 
agrafe de par Minnie, Minnie Mouse roz


La aniversarea Sofiei, Minnie a avut buline mici, briose invelite intr-un suport personalizat si inele pentru biscuiti, evident toate realizate cu roz.


cupcake Minnie, cutii candy bar Minnie, Minnie Mouse roz, betisoare Minnie


Si pentru ca a devenit un obicei sa va prezint cateva fotografii din timpul productiei, astazi doresc sa va arat cum realizez un "place card", in tema Minnie, cu numele invitatilor. Este o munca migaloasa ce necesita rabdare, iar la final cand le vad pe toate aliniate imi sunt atat de dragi incat nu ma satur sa le privesc.

V-am mai spus ca imi plac produsele realizate din staturi de carton suprapuse iar cardul nu are nici mai mult nici mai putin de 4 straturi colorate dintre care unul singur este tiparit cu numele invitatilor.

place card Minnie

nume pozitionare invitati Minnie


card place Minnie, Minnie Mouse roz

Sunt curioasa, oare ce combinatie cromatica i s-ar mai potrivi lui Minnie?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...