25 octombrie 2013

Noua identitate vizuala Rosekate

Rosekate este proiectul fotografic ce pune in valoare viziunea artistica a Roxanei. Imaginile realizate de ea nu sunt doar pixeli intr-un jpg, sau pigmenti de cerneala pe hartie, ci milioane de povesti (asa cum sugereaza si sloganul). Fiecare subiect sau obiect are o poveste si sunt spuse fara cuvinte, doar prin lumina si culoare dar cu o originalitate demna de un poet. 
Litera "o" din nume a fost inlocuita cu simbolul grafic ce intareste semnificatia primului cuvant. Vizual este usor de intuit, cele doua se completeaza... se sustin.


Cartile de vizita reprezinta un mini portofoliu fiind incluse pe o parte atat fotografii cat si  maxime foarte bine alese de Roxana. 
Fotografiile au o masca ce pune in evidenta forma grafica a simbolului din logo. Acesta este regasit si in forma etichetei "thank you" ce va insoti fotografiile clientilor.

 

 


Toate materialele de prezentare si ofertele vor fi insotite de o mapa creata special pentru identitatea Rosekate. Pentru buzunar m-am folosit tot de forma simbolului grafic din logo, iar coperta are decupaj cu straturile petalelor reprezentate in interiorul acestuia.
Mult succes in continuare draga Roxana!


6 comentarii:

 1. Multumesc mult de tot, Cecilia pentru ca m-ai ajutat sa aduc la viata niste idei. Nici nu imi imaginam ca pot lua o forma atat de faina! Multumesc din nou pentru tot si te imbratisez cu drag! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am lucrat cu mult drag impreuna si ma bucur ca simti ca te reprezinta, ca este o particica din tine. :)

   Ștergere
 2. Foarte frumos si delicat! Imi plac si culorile...ce mai, foarte reusit! Felicitari Cecilia si să îl porți sănătoasă Roxana! :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc mult, Raluca! :) Sunt absolut superbe toate cele iesite din mainile Ceciliei!

  RăspundețiȘtergere
 4. Minunat! Felicitări Roxana pentru idei și Cecilia pentru realizare! Și succes amândurora!

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...