Treceți la conținutul principal

Cartea zilei. 365 de construcții LEGO

Anul trecut, micul nostru iubitor de Lego a primit o carte cu multe proiecte interesante ce pot fi construite din aceste piese. Este o carte ce te inspiră, îți pune la încercare creativitatea și abilitățile de constructor.

365 de construcții Lego, nu îți oferă detalii pas cu pas pentru fiecare etapă a proiectului ci mai degrabă este o sursă de inspirație pentru jocuri sau construcții pe care le poți face din aceste minunate "cărămizi" Lego. Cu alte cuvinte îți dă ideea, îți dă un impuls sau un start în joacă. 

Multe piese este posibil să nu le ai dar tocmai aceasta este ideea jocului, că poți inventa și improviza.

În funcție de nivelul de așteptări al fiecăruia o să considerați că jumătate din ceea ce este prezentat ar fi interesant, sau poate pentru unii nici un sfert nu ar fi revoluționar, dar pentru noi clar este un început ce stimulează imaginația tuturor membrilor familiei.

Într-o sâmbătă, Puștiul și domnul tati au ales proiectul "Mergi la cinema". Cât ai clipi au demarat lucrările și nici nu am apucat să finalizez eu o ciorbă că deja mă chemau la cinematograf.


Fiecare omuleț lego a venit cu mașina proprie, parcând frumos, civilizat și aliniat în parcarea pusă la dispoziție în partea dreaptă a cinematografului. După ce toată lumea s-a instalat frumos în scaunul alocat, șeful sălii, adică Puștiul, supraveghea stând comod în fotoliul lui puf, ca totul să decurgă normal iar scurt metrajul animat să fie vizionat cu poftă de toată lumea.





A trecut o perioadă de câteva săptămâni până când am revenit la acest proiect pentru că s-a dorit o modernizare și fiind o bună sursă de venit, conducerea a dorit extinderea proiectului, așa că domnul tati și Puștiul au decis că este momentul să facă modificări substanțiale.

A fost lansat un nou serviciu de fotografiere în timpul vizionării... știți voi, la fel ca în Disney Land unde la finalul unei curse în carusel poți să îți alegi de pe un panou fotografia cu tine și fața ta înspăimântată de coborărea abruptă. :))


Sala de cinema a fost mărită, au fost alocate zone vip unde clienții au măsuțe și pot comada copane fripte. 

Fiind deja o sală mult mai mare avea nevoie de mai multe intrări, dar de data aceasta cu barieră și senzor. Era nevoie de zonă alocată pentru achiziționarea popcornului sau a diferitelor gustări delicioase, de chiuvetă să te speli pe mâini înainte de a mânca.




Eh, câte și mai câte nu pot fi îmbunătățite.

Ideea de bază este că ne place cartea și dacă aveți iubitori de construcții lego în casă, poate fi un start în dezvoltarea jocurilor de rol și nu numai.

Sper să fie cu folos și spor la joacă.

Vă îmbrățișez cu drag,



Comentarii