Sunt mare mămăligar! Pap cu brânză și mărar. Iar deasupra e smântână, Uite cum o țin în mână. Porția nu e prea mică, Dar bag totul la burtică. 5 rulouri am mâncat Și abia m-am ridicat. Rețeta: Rulouri de mămăligă După ce s-a preparat mămăliga și se lasă să se răcorească, se pune pe o foaie de copt, se rulează și se lasă la răcit. Când s-a întărit se porționează, se scobește și se umple cu brânzică proaspătă amestecată cu mărar. Rulourile se servesc cu smântână deasupra. Brânzica proaspătă: 400 ml lapte și 2 linguri de zeamă de lămâie - Laptele se pune pe foc iar în momentul în care începe să fiarbă se adaugă zeama de lămâie și se dă focul mic. Când s-a separat se ia de pe foc și se strecoară folosind un tifon steril. Tips & tricks: Pentru a scobi ușor rulourile de mămăligă folosiți ustensila de scos cotoarele merelor. _____________________ O parte a retetelor prezentate pe blog si multe altele au fost incluse in cartea " Retete gustoase si rime ...