Treceți la conținutul principal

BROȘURA: Turnul roz - extensie activități

Turnul roz este unul dintre cele mai importante materiale creat de dr. Maria Montessori, din aria senzorială.

Este format din 10 cuburi din lemn vopsite în roz, având latura crescătoare de la 1 cm până la 10 cm.


Turnul roz poate fi prezentat începând cu vârsta de 2 ani. În primă etapă se reconstruiește pe verticală, de la cubul cel mare până la cel mic fiind poziționate crentrat sau aliniate la una din laturi, urmând prezentarea extensiilor activităților cu ajutorul cardurilor incluse în broșura "Turnul roz - extensie activități", ce poate fi descărcată de aici.



Beneficiile lucrului cu Turnul roz:

- dezvoltă musculatura mâinii;

- ordine;

- concentrare ridicată;

- coordonarea ochi-mână;

- dezvoltarea limbajului prin introducerea termenilor: mare, mic, cel mai mare, cel mai mic, roz, cub, vertical, orizontal, etc.

- pregătește copilul pentru înțelegerea ulterioară a geometriei.

Detalii despre ce este Turnul roz, cum îl poți realiza și cum faci prezentarea lui poți găsi în broșura "Turnul roz" dedicată acestui material fascinant și atât de versatil.

___________________________
Vreau să mulțumesc tuturor care m-au susținut și care vor alege să mă susțină prin achiziția produselor digitale de pe site-ul meu vixy.ro.

Prin achiziționarea acestor produse și nedistribuirea lor mă veți sprijini să pot dezvolta alte produse care sper să poată să vă ajute și să vă faciliteze efortul depus în clădirea unei educații concentrată pe interesele copiilor și principiile educației Montessori.

Pentru achiziționarea fișierelor electronice:
- mergeți pe pagina vixy.ro în secțiunea dedicată produselor digitale;
- adăugați broșurile dorite în coșul de cumpărături și finalizați comanda;
- după ce plata a fost confirmată veți avea acces pentru a descărca broșurile comandate.

NOTĂ:
Vă rog să NU ditribuiți aceste fișiere în niciun fel, deoarece distribuirea proprietății creative nu este corectă față de autor și nici legală.
Oricând aș fi extrem de încântată să văd fotografii cu aceste materiale folosite de către cei mici (scopul principal pentru care m-am hotărât să încep proiectul), nu ezitați să le etichetați pentru a le putea identifica usor.

Vă mulțumesc din suflet pentru suport și interes și aștept cu nerăbdare vești . :)

Mult succes!



Comentarii