Treceți la conținutul principal

Artă printr-o linie

Am observat că în ultima perioadă sunt foarte apreciate operele de artă create printr-o singură linie. Sunt curate, moderne și sugestive. Îmi plac!

În urmă cu o lună și ceva am achiziționat o ramă de tablou ce urma să fie agățat pe un perete în sufragerie. Mult timp am stat și m-am gândit ce aș putea tipări pentru a pune în el dar cred că a zăbovit suficient în folie așa că a venit momentul să fac echipă bună cu puștiul pentru un nou proiect creativ.

Am decis să ne creem propria artă realizată print-o linie și după ce ne-am apucat de treabă, în scurt timp am avut tabloul gata, cu liniile profilurilor noastre unite, creând un întreg.

Pornind de la această creație pictată de noi, mi-a venit ideea să realizez un produs personalizat, adică un tablou decupaj cu profilurile membrilor familiei tale. Un tablou delicat realizat în straturi suprapuse, cu linia decupată din carton colorat în masă ce poate fi pusă pe orice fundal și în orice dimensiuni ale ramei.

Nu-i așa că se poate integra foarte bine în multe spații?

Produsul îl găsiți aici.


Tabloul inițial a fost pictat în două etape: în primă fază Adrian a pictat pata galbenă din centru iar când s-a uscat eu am trasat contururile chipurilor noastre. Fiindu-mi greu să îmi văd propriul profil, l-am rugat pe puști să îmi facă o fotografie cu telefonul pentru a-mi putea desena conturul feței.
Am confirmarea că produsul final se apropie de realitate, căci micul nostru când a văzut tabloul pe perete a și afimrat că-l recunoaște pe tati.

Pentru început, ne-am echipat cu un carton alb, o pensulă și culoarea preferată, profilurile știam sigur că le dorim negre.


Vă spun sincer că nu-i atât de ușor pe cât pare, să tragi o simplă linie pe un contur dat, mai ales dacă este și curbat. Însă este un exercițiu fenomenal de motricitate fină, de concentrare iar cu o răbdare de inimaginat se poate. 





Dorind să traseze și el la fel ca mine i-am desenat niște linii curbe pe hârtia de protecție rămasă de la rama tabloului. 
A fost extrem de concentrat, dedicat acestei cauze importante și nu îmi aduc aminte când am văzut ultima dată atâta concentrare.


Personal, îmi place foarte mult varianta decupajului contururilor printr-o singură linie și așezate alături de elementul decupajului galben, pe fundal maro kraft. Soțul preferă varianta profilurilor noastre orientate în aceeași direcție iar copilul este neutru, deci am nevoie să îmi spuneți, vouă ce variantă vă place mai mult?


Acesta este tabloul cu varianta preferată de soț.

În contextul sufrageriei arată cam așa:



Vă mulțumesc,


Comentarii