Treceți la conținutul principal

BROȘURA: Cifre gigant

În urmă cu 4 ani văzusem pe pinterest o activitate de scriere a alfabetului pe carduri foarte mari. Mi-au plăcut atât de mult încât am răscolit tot internetul românesc să le pot găsi la noi.

Din păcate nu am reușit să descopăr nici unde pe plaiuri mioritice însă norocul dăduse peste mine cu un link către amazon. Bucurie mare până când am văzut că nu livrau către Romania. Of, tare dezamăgită am fost dar m-a motivat să le fac eu pentru puști.

Așa au ajuns pe mâna lui cardurile acestea simpatice cu cifre, care au rezistat grozav mai bine de 3 ani.

Astăzi am decis să le includ într-o broșură cu explicații pas cu pas pentru realizarea lor și fotografii frumoase, să aibă acces la ele și alți copii.

Broșura cifre gigant pate fi achizitionată de pe site din catedoria produselor digitale.


___________________________
Vreau să mulțumesc tuturor care m-au susținut și care vor alege să mă susțină prin achiziția produselor digitale de pe site-ul meu vixy.ro.

Prin achiziționarea acestor produse și nedistribuirea lor mă veți sprijini să pot dezvolta alte produse care sper să poată să vă ajute și să vă faciliteze efortul depus în clădirea unei educații concentrată pe interesele copiilor și principiile educației Montessori.

Pentru achiziționarea fișierelor electronice:
- mergeți pe pagina vixy.ro în secțiunea dedicată produselor digitale;
- adăugați broșurile dorite în coșul de cumpărături și finalizați comanda;
- după ce plata a fost confirmată veți avea acces pentru a descărca broșurile comandate.

NOTĂ:
Vă rog să NU ditribuiți aceste fișiere în niciun fel, deoarece distribuirea proprietății creative nu este corectă față de autor și nici legală.
Oricând aș fi extrem de încântată să văd fotografii cu aceste materiale folosite de către cei mici (scopul principal pentru care m-am hotărât să încep proiectul), nu ezitați să le etichetați pentru a le putea identifica usor.

Vă mulțumesc din suflet pentru suport și interes și aștept cu nerăbdare vești . :)

Mult succes!

Comentarii