3 iulie 2020

Brosura: Descoperim fluturii

Incet incet reusesc sa finalizez si brosurile tematice cu materiale educative. Astazi am sa va arat ce am inclus in brosura cu fluturi.

Doresc sa subliniez ca este o brosura in format electronic, mai exact pdf, ce poate fi descarcata direct din e-mail dupa confirmarea platii.
Este un fisier digital ce contine 12 pagini tiparibile in format A4 adica 297 x 210 mm.

In acest fisier am inclus pe langa materialele ce pot fi tiparite si informatii despre cum prezinți lecția în 3 timpi si indicații cum sa folosești cardurile de nomenclatură, numite si carduri în trei părți.

Ciclul de viata al fluturelui poate fi extrem de interesant pentru un copil, stadiile de dezvoltare care sunt atat de diferite ii pot starni curiozitatea sa exploreze si sa fie mai aproape de natura.
Ilustratiile realizate in acuarela sunt curate, clare, pe fundal alb pentru o mai buna intelegere.
Pornind de la afisul care ilustreaza aceste stadii, metamorfoza incredibila a fluturilor, pot sa identifice si sa invete usor cu ajutorul fiselor de lucru ce implica asociere si scriere pentru fiecare etapa.


In fisier sunt incluse carduri de nomenclatura (carduri in trei parti), trebuie doar sa tiparesti paginile care te intereseaza, le poti lamina pentru o mai mare durabilitate, iar dupa decupare pot fi utilizate cu drag.


In cazul in care nu ai figurine cu stadiile de dezvoltare ale fluturelui pentru a folosi etichetele incluse in fisier, poti  folosi mini cardurile rotunde sau poti realiza impreuna cu copiii din diferite materiale, formele necesare acestor etape.
Spre exemplu poti folosi paste, fetru, plastilina, hartie creponata sau lana impaslita pentru a realiza propriile figurine.


In completarea ciclului de viata al fluturelui, am venit cu anatomia acestuia ce este ilustrata intr-un nou fisier de doua pagini iar acesta poate fi utilizat alaturi de materialele brosurii prezentate mai sus.

Partile componente ale fluturelui Monarh sunt incluse in doua afise cu ilustratii ce reprezinta aripile deschise si inchise ale acestuia. De asemenea, pe afise sunt ilustrate doua detalii despre solzi si ochi.
In studiul nostru despre fluturi, am folosit figurine cu ciclul de viata al fluturelui de la Safari ltd si jocul aripi de fluturi "Butterfly wings", un joc de asociere tare drag noua, despre care am scris mai multe aici.


Prin achizitionarea acestor produse si nedistribuirea lor ma veti sustine sa pot dezvolta alte produse care sper sa poata sa va ajute si sa va faciliteze efortul depus in cladirea unei educatii concentrata pe interesele copiilor si principiile educatiei Montessori.

Pentru achizitionarea fisierelor electronice:
- mergeti pe pagina vixy.ro in sectiunea dedicata produselor digitale;
- adaugati brosurile dorite in cosul de cumparaturi si finalizati comanda;
- dupa ce plata a fost confirmata veti avea acces pentru a descarca brosurile comandate.

NOTĂ:
Vă rog sa NU ditribuiti aceste fișiere în niciun fel, deoarece distribuirea proprietății creative nu este corecta fata de autor si nici legala.
Insa oricand sunt extrem de incantata sa vad fotografii cu aceste materiale folosite de catre cei mici (scopul principal pentru care m-am hotarat sa incep proiectul), nu ezitati sa le etichetati pentru a le putea identifica usor.

Va multumesc din suflet pentru suport si interes si astept cu nerabdare vesti . :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...