Treceți la conținutul principal

Calendar advent: 9 decembrie 2018

9 decembrie:
"Mesajul pasarilor catre inimile copiilor" de Kate Westerlund

"Cu mult timp în urmă, s-a născut un copilaș foarte special, iar animalele de pretutindeni au auzit în gânguririle sale un cântec de bunăvoință și binecuvântare pentru toate creaturile pământului. Dar, acum, păsările s-au întrebat de ce nimeni nu mai răspândește mesajul acestui cântec minunat. Bufnițoiul cel bătrân le spune că "oamenii nu îl mai ascultă. Mulți cred că mesajul este pentru ceilalți, că nu este pentru ei".



Activitatea propusa a inclus multe pasari frumoase si colorate.
Trebuia sa identifice o serie de pasari si sa asocieze cardurile cu figurinele.
Mi-am prins urechile destul de rau cand am cautat, destul de mult pe internet, sa vad echivalentul denumirilor in limba romana, iar cateva nu am reusit sa le gasesc asa ca daca stiti va rog mult sa imi lasati si mie un mesaj cu denimirile pentru: yellow warbler, indigo bunting.
Eventual daca identificati erori in asocierile facute de mine, va rog sa ma corectati!








Comentarii

  1. Buna seara. Felicitări pentru tot ce faceți, mi se pare extraordinar cu câtă dedicare faceți activitățile și va implicati, atât dumneavoastră cât și copilul. Cum va inspirați in alegerea cărților ? Mi se par extraordinare cum sunt alese, cât și corelarea interesanta i activităților. Mi-ar place sa fac și eu cu băiețelul meu, dar e micuț, are 1 an și 3 luni. Sperăm să găsesc pe blog, inspiratie pentru activități specifice vârstei, dar nu am găsit. Poate nu știu unde să caut. Felicitări pentru tot ce faceți!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu